Ajankohtaista



26.11.2017
Maitokahvimedian joululahjakeräys


Maitokahvimedian haluaa tänä jouluna muistaa Keski-Uusimaalaista lastenkotia. Osallistu joululahjakeräykseen! 47 palasta bloggari Agu kertoo kuinka pääset mukaan auttamaan! Haluaisitko sinä tehdä tänä jouluna hyvää? Kaunis teko valaisee soihdun tavoin pienen polun. Lämmin kiitos osallistumisesta.

11.11.2017
Maitokahvimedian pikkujoulut vanhassa Porvoossa



Maitokahvimedian pikkujoulukausi avattiin upeissa puitteissa Cafe Köket:n Porvoon juhlatalolla. Maitokahvimedian juhlat ovat nyt ja aina avoinna aivan kaikille. Toki muistamme kollegoita ja yhteistyökumppaneita, mutta varaamme juhliimme aina paikkoja myös yhteisön seuraajille. Tämä tarkoittaa sitä, että osa toimintaamme on myös tarjota kokemuksia ja elämyksiä ihmisille.



18.09.2017
Maitokahvimedia rekrytoi!
Rakastatko juhlien järjestämistä? Onko hyväntekeväisyys lähellä sydäntäsi? Oletko utelias ja seikkailunhaluinen? Nautit kenties haasteista? Inspiroidut uusista tuttavuuksista? Oletko blogannut jo tovin aktiivisesti, ja tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Olet kaiken tämän lisäksi vielä idearikaskin? Jos vastaat kyllä, olet juuri oikea ihminen hakemaan Maitokahvimedian tiimiin. Toivoisimme että päivittäisit blogiasi säännöllisesti ja sinulla olisi vakiintuneet lukijamäärät. 

Hae mukaan joukkoomme, sinä persoonallinen lifestylebloggaaja! Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen maitokahvimedia@gmail.com Rekry päättyy 2.10.2017.


Rohkeasti mukaan vaan, odotamme sinua!

Terv.
Maitokahvimedian tiimi


11.8.2017
Lanseerausjuhlien antia


Maitokahvimedian lanseeraamista juhlittiin onnistuneesti Cafe Köketissä 5.8.2017. Nyt on aika suunnata katseet tulevaan syksyyn ja uusiin projekteihin. Suunnitelmia on jo tehty ja varmaa on, että tämä ei jää tähän. Maitokahvimedia aikoo vakiinnuttaa oman paikkansa Suomen muiden blogiyhteisöjen rinnalla. Juhlat olivat hyvä alku ja niihin on mukava palata vielä tulevaisuudessa. Siksi kokosimme tähän linkit kaikkiin juhlista kirjoitettuihin postauksiin.

Maitokahvimedia

Muut blogit

Antoisia lukuhetkiä.

Terv.
Maitokahvimedian tiimi