Ajankohtaista

18.09.2017
Maitokahvimedia rekrytoi!
Rakastatko juhlien järjestämistä? Onko hyväntekeväisyys lähellä sydäntäsi? Oletko utelias ja seikkailunhaluinen? Nautit kenties haasteista? Inspiroidut uusista tuttavuuksista? Oletko blogannut jo tovin aktiivisesti, ja tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Olet kaiken tämän lisäksi vielä idearikaskin? Jos vastaat kyllä, olet juuri oikea ihminen hakemaan Maitokahvimedian tiimiin. Toivoisimme että päivittäisit blogiasi säännöllisesti ja sinulla olisi vakiintuneet lukijamäärät. 


Hae mukaan joukkoomme, sinä persoonallinen lifestylebloggaaja! Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen maitokahvimedia@gmail.com Rekry päättyy 2.10.2017.

Rohkeasti mukaan vaan, odotamme sinua!

Terv.
Maitokahvimedian tiimi06.09.2017
Hei, sinä yksinäinen odottaja!Hei, sinä tuleva äiti. Oletko syystä tai toisesta kokenut odotusaikasi yksinäiseksi? Me etsimme sinua yksinäinen odottaja. Kutsu meidät kylään. Tulemme luoksesi juhlistamaan uutta elämää, keitämme kahvit ja muistamme myös tulevaa vauvaa.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarinasi. Meidät tavoittaa niin yksityisviestillä, kuin sähköpostilla maitokahvimedia@gmail.com.Valitsemme yhden äidin, jonka odotusaikaa tulemme piristämään.


Terv.
Maitokahvimedian tiimi


11.8.2017
Lanseerausjuhlien antia


Maitokahvimedian lanseeraamista juhlittiin onnistuneesti Cafe Köketissä 5.8.2017. Nyt on aika suunnata katseet tulevaan syksyyn ja uusiin projekteihin. Suunnitelmia on jo tehty ja varmaa on, että tämä ei jää tähän. Maitokahvimedia aikoo vakiinnuttaa oman paikkansa Suomen muiden blogiyhteisöjen rinnalla. Juhlat olivat hyvä alku ja niihin on mukava palata vielä tulevaisuudessa. Siksi kokosimme tähän linkit kaikkiin juhlista kirjoitettuihin postauksiin.

Maitokahvimedia

Muut blogit

Antoisia lukuhetkiä.

Terv.
Maitokahvimedian tiimi