Bloggaajat


47 palasta 

47 palasta on 5-henkisen perheen elämänmakuinen blogi, jota mukavasti värittää esikoistytön Downin syndrooma-diagnoosi. Rakkaus musiikkia ja kulttuuria kohtaan yhdistää koko perhettä, ja arkea tahdittaakin usein isin kitaran rokahtava räminä ja äidin pianonsoitto - muun perheen tanssiessa ja laulaessa taustalla. Yllätysdiagnoosista huolimatta elämä on tässä perheessä suht tavallista, mutta sekä ilot että surut jaetaan blogin lukijoiden kanssa rehellisesti - silmiä availlen. Omakotitaloelämä metsän ja pellon reunassa istuu tähän jengiin hienosti, ja elämä on tällä hetkellä seesteistä normaalin lapsiperheen hulinasta ja vilinästä huolimatta. Luonto on isosti mukana tämän perheen arjessa joka päivä.


Always somewhere else 

Always somewhere else on iloinen ja värikäs lifestyleblogi, jossa perhe-elämä saa näkyä. Blogin kirjoittaja Mira-Marie jahtaa arjen sateenkaaria, mutta uskaltaa kirjoittaa myös niistä arjen varjoisista päivistä. Hän kuvailee itseään villasukkia ja sadepäiviä rakastavaksi ikuiseksi runotytöksi, joka rakastaa kirjoittamista ja valokuvaamista. Viehättävää rintamamiestaloa asuttavat myös mies, sekä 5-vuotias tyttö, 2-vuotias poika ja maaliskuun loppupuolella syntynyt Pikku Tähti.

Mira-Marien kodissa kohtaavat moderni ja mummola, kristallikruunujen, räsymattojen ja design-valaisimien muodossa. Sisustuksessa arvostetaan mukavuutta ja kerroksellisuutta. Bloggaaja nauttii erityisesti juhlien järjestämisestä, DIY-projekteista, puuhasteluista pihamaalla ja kodin järjestämisestä, mikä näkyy myös blogissa.


Mademoiselle Camomilla

Mademoiselle Camomilla-blogi toimii kolminkertaisen haaveilijaäidin ilmaisukanavana. Täällä koitetaan tyydyttää jatkuva uuden oppimisen vimma, pyritään kasvattamaan kolmesta pienestä ihmistaimesta itseensä luottavia ja luovia aikuisia sekä elää niin ekosti, kuin kaikkea kaunista rakastava ihminen vaan voi. Vuokrakolmio sisustetaan vanhaa uudistamalla, jääkaapilta haetaan kosmetiikkaa ja vaatetuksesta vastaa kirpputorit. Bloggari rakastaa mekkoja, budjettimatkailua, elämänkertoja, kaikkea luovaa tekemistä, kulttuurijuttuja ja monikulttuurista perhettään.Täysin OK

Blogin takaa löytyy kolmekymppinen kahden lapsen äiti, joka monen vuoden tuuliajolla olemisen jälkeen löysi vihdoin turvasatamansa, eli oman itsensä. 

On ihana ja vapauttava tunne kun yhtäkkiä tajuaakin, että se on täysin OK olla juuri sitä mitä on. Keneltäkään kysymättä, mitään esittämättä. Kun päästää irti liiasta miettimisestä ja stressaamisesta, huomaa kuinka ne oikeat ovet avautuvat ja palaset vain loksahtavat paikoilleen.

Blogissa kirjoitetaan tämän lisäksi myös valloillaan olevasta taloprojektista, tavallisesta arjesta, luetaan paljon kirjoja ja opetellaan uutta työtä täysin uudella alalla. Jossain välissä tämä juoksuaddikti haluaisi vielä juostakin.