Bloggaajat47 palasta 

47 palasta on 5-henkisen perheen elämänmakuinen blogi, jota mukavasti värittää esikoistytön Downin syndrooma-diagnoosi. Rakkaus musiikkia ja kulttuuria kohtaan yhdistää koko perhettä, ja arkea tahdittaakin usein isin kitaran rokahtava räminä ja äidin pianonsoitto - muun perheen tanssiessa ja laulaessa taustalla. 

Yllätysdiagnoosista huolimatta elämä on tässä perheessä suht tavallista, mutta sekä ilot että surut jaetaan blogin lukijoiden kanssa rehellisesti - silmiä availlen.


Always somewhere else 

Always somewhere else on iloinen ja värikäs lifestyleblogi, jossa perhe-elämä saa näkyä. Blogin kirjoittaja Mira-Marie jahtaa arjen sateenkaaria, mutta uskaltaa kirjoittaa myös niistä arjen varjoisista päivistä. Hän kuvailee itseään villasukkia ja sadepäiviä rakastavaksi ikuiseksi runotytöksi, joka rakastaa kirjoittamista ja valokuvaamista. Viehättävää rintamamiestaloa asuttavat myös mies, sekä 5-vuotias tyttö, 2-vuotias poika ja maaliskuun loppupuolella syntynyt Pikku Tähti.

Mira-Marien kodissa kohtaavat moderni ja mummola, kristallikruunujen, räsymattojen ja design-valaisimien muodossa. Bloggaaja nauttii erityisesti juhlien järjestämisestä, DIY-projekteista, puuhasteluista pihamaalla ja kodin järjestämisestä, mikä näkyy myös blogissa.


Mademoiselle Camomilla

Mademoiselle Camomilla-blogi toimii kolminkertaisen haaveilijaäidin ilmaisukanavana. Täällä koitetaan tyydyttää jatkuva uuden oppimisen vimma, pyritään kasvattamaan kolmesta pienestä ihmistaimesta itseensä luottavia ja luovia aikuisia sekä elää niin ekosti, kuin kaikkea kaunista rakastava ihminen vaan voi. Vuokrakolmio sisustetaan vanhaa uudistamalla, jääkaapilta haetaan kosmetiikkaa ja vaatetuksesta vastaa kirpputorit. Bloggari rakastaa mekkoja, budjettimatkailua, elämänkertoja, kaikkea luovaa tekemistä, kulttuurijuttuja ja monikulttuurista perhettään.
Kolmenkympin paremmalla puolella oleva kahden joulukuun pojan äiti kirjoittelee oman elämänsä näköistä blogia. Hennan blogissa aiheet liittyvät läheisesti meneillään oleviin ruuhkavuosiin, äitiyteen, erilaisiin tunteisiin ja ajatuksiin, sekä henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.

Blogista voi löytää positiivista pöhinää ja joskus negatiivistakin naukumista, ihan kuten elämän vuoristoradasta yleensäkin. Blogi kehittyy samalla, kun sen kirjoittajakin kehittyy elämänsä eri osa-aluilla.Metsäemon blogissa on paljon ulkoilmaelämää, lähiluonnon hienoutta ja pehmeitä elämänarvoja. Blogissa seikkailevat kaksi lasta, oivalluksia lasten suusta ja vinkkejä kotiin ja varhaiskasvatukseen, niin ulos kuin sisällekin. Metsäemon blogissa näkyy myös varhaiskasvatuksen ja päiväkotielämän maailmaa ja hän yrittää selkeyttää perheille sitä, mitä tuo ihmeellinen maailma pitää sisällään.
Tervetuloa mukaan seikkailulle!

Hurlumhei

Hurlumhei on kahden lapsen äidin ja luokanopettajan, Saaran, ajatuksia ja kokemuksia perheestä, kasvatuksesta ja elämästä. Blogin kantavia ajatuksia ja teemoja ovat lempeä perhe-elämä, pehmeät arvot, positiivisuus ja armollisuus. Blogissaan Saara haluaa herätellä itseään ja samalla myös muita tutkiskelemaan elämää lasten näkökulmasta, tiedostaen samalla aikuisten oman ajan merkityksen, jopa ruuhkavuosiarjen keskellä.

Hurlumhein Saara rakastaa askartelua, käsitöitä, puuhastelua ja kotoilua, mutta ei meinaa millään löytää niille aikaa. Siksi bloggari harjoitteleekin vähän kerrassaan entistä paremman elämän alkeita. Tämä ammattikasvattaja kokee hallitsevansa kasvatuksen tieteellistä teoriaa hyvin, mutta äitinä harjoittelee edelleen teoriatietouden käytännön toteutusta. Samalla toiveissa on entistä helpompi arki niin itselle kuin myös lapsille — etenkin erityislaatuiselle esikoiselle, jolla on pikkukäsi (dysmelia).