Bloggaajat


47 palasta 

47 palasta on 5-henkisen perheen elämänmakuinen blogi, jota mukavasti värittää esikoistytön Downin syndrooma-diagnoosi. Rakkaus musiikkia ja kulttuuria kohtaan yhdistää koko perhettä, ja arkea tahdittaakin usein isin kitaran rokahtava räminä ja äidin pianonsoitto - muun perheen tanssiessa ja laulaessa taustalla. Yllätysdiagnoosista huolimatta elämä on tässä perheessä suht tavallista, mutta sekä ilot että surut jaetaan blogin lukijoiden kanssa rehellisesti - silmiä availlen. Omakotitaloelämä metsän ja pellon reunassa istuu tähän jengiin hienosti, ja elämä on tällä hetkellä seesteistä normaalin lapsiperheen hulinasta ja vilinästä huolimatta. Luonto on isosti mukana tämän perheen arjessa joka päivä.
Always somewhere else on iloinen ja värikäs lifestyleblogi, jossa perhe-elämä saa näkyä. Blogin kirjoittaja Mira-Marie jahtaa arjen sateenkaaria, mutta uskaltaa kirjoittaa myös niistä arjen varjoisista päivistä. Hän kuvailee itseään villasukkia ja sadepäiviä rakastavaksi ikuiseksi runotytöksi, joka rakastaa kirjoittamista ja valokuvaamista. Viehättävää rintamamiestaloa asuttavat myös mies, sekä 5-vuotias tyttö, 2-vuotias poika ja maaliskuun loppupuolella syntynyt Pikku Tähti.

Mira-Marien kodissa kohtaavat moderni ja mummola, kristallikruunujen, räsymattojen ja design-valaisimien muodossa. Sisustuksessa arvostetaan mukavuutta ja kerroksellisuutta. Bloggaaja nauttii erityisesti juhlien järjestämisestä, DIY-projekteista, puuhasteluista pihamaalla ja kodin järjestämisestä, mikä näkyy myös blogissa.big mamas home

big mamas home on kauniille sisustamiselle, yksinkertaisemmalle arjelle ja nautinnollisemmalle elämälle omistettu sisustus painotteinen lifestyleblogi. Bloggaaja on lähes kolmekymppinen Jenni, helsinkiläistynyt maalaistyttö. Taustavoimina toimii avomies, sekä vuoden ikäinen tytär. Loppuvuodesta perheeseen odotetaan lisävahvistusta pienestä Baby B:stä.

Tässä blogissa pääpaino on sisustamisella, yksinkertaisella arjella ja mukavalla elämällä, nautinnoista tinkimättä. Täällä etsitään vielä sitä omaa elämäntapaa, sekä tyyliä. Täällä ei sanota ”rakastan sinua”, vaan ”love you”. Perjantaisin herkutellaan burritoilla ja aamuisin keitetään tummapaahtoista. Jenni haaveilen alituiseen uusista valaisimista, sekä kesähäistä. Mies puolestaan hinkuu budjettilomalle ulkomaille.