Bloggaajat

Always somewhere else


Always somewhere else on iloinen ja värikäs lifestyleblogi, jossa perhe-elämä saa näkyä. Blogin kirjoittaja Mira-Marie jahtaa arjen sateenkaaria, mutta uskaltaa kirjoittaa myös arjen varjoisista päivistä. Hän kuvailee itseään villasukkia ja sadepäiviä rakastavaksi ikuiseksi runotytöksi, jolla on seikkailijan sydän. Keltaisessa rintamamiestalossa asustaa touhukas perhe. Mukana blogin menossa ovat aviomies, sekä perheen lapset: 7-vuotias Neiti Pippuri, 4-vuotias Pikku Herra ja perheen 2-vuotias Pikku Tähti.

Mira-Marien kodissa kohtaavat moderni ja mummola, kristallikruunujen, räsymattojen ja design-valaisimien muodossa. Bloggaaja nauttii erityisesti juhlien järjestämisestä, DIY-projekteista, puuhasteluista pihamaalla ja kodin järjestämisestä, mikä näkyy myös blogissa.


Mademoiselle Camomilla


Mademoiselle Camomilla-blogi kertoo elämästä. Ekologisesta sellaisesta. Ainakin teoriassa. Yrityksenä parantaa maailma loputtomilla diy-projekteilla ja sekond hand-vaatteilla, elämyksiä unohtamatta. Tavoitteena rikkoa oletus siitä, että rakkaus estetiikkaan vaatisi kerskakulutusta.

Blogin takana toimii 28-vuotias Camilla, kolmen ihmistaimen äiti ja entisen pakolaisen vaimo. Sisustusopiskelija rakastaa isojen asioiden ohella kirpputorilöytöjä, kulttuurijuttuja sekä käsillä tekemistä.

Täysin OK

Miltä elämä näyttää kun ruuhkavuosien pyörteissä, kahden pienen lapsen äitinä alkaa toteuttamaan omaa hullua kutsumustaan ja vaihtaa tutun ja turvallisen päivätyön lähihoitajan ammattiin? Entä miltä tuntuu kun vuorotyön lisäksi täytyy selviytyä koulupäivistä, tenteistä, lääkelaskuista ja kotitehtävistä? Unohtamatta niitä kahta pientä lasta, kotitöitä, ruokakaupassa käymistä, pyykinpesemistä ja ainiin... yhtä isoa koiraa.

Entä miten yhdistää vuorotyöhön ja koulupäiviin talon rakentaminen? Kyllä, luitte oikein. Rakennamme meille vielä taloa!

Voin kertoa lyhyesti: Se on välillä pelkkää kaaosta. Onneksi kaikesta kuitenkin selviää, kun ei ota asioita turhan vakavasti ja luottaa siihen, että elämä kantaa. Ja vaikka välillä tuntuisikin siltä, että tässä ei ole mitään järkeä, on hyvä sanoa itselleen sen olevan täysin ok.

Asumme väliaikaisesti 50- luvulla rakennetussa rintamamiestalossa ja kirjoitan näistä kaikista jutuista ja fiiliksistä aina silloin kun nettiyhteytemme sen suo.

Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Jonna Wallin
Blogia kirjoittaa 26-vuotias kahden tytön äiti ja muotialan, artesaaniopiskelija.

Täällä rakastetaan kauniita asioita, vaatteita, luontoa, kodin loistavaa järjestystä, kierrätystä ja minimalistista elämäntapaa. Mielen ja kehon hyvinvointi on listojen kärjessä ja luovuus on se, joka pitää palikat kasassa. Lapsien kanssa pidetään toimivaa arkea yllä ja otetaan hengähdystaukoja arjen kiireestä. Toimin myös sijaiskotina kodittomille kissoille.

Lifestylehenkinen blogi, jossa vain taivas on rajana. Elän elämää ja kirjoitan siitä. Havannoin, pohdiskelen ja etsin ratkaisua asioihin ja teen sitä mitä rakastan.

Muista hengittää, on mottoni, jota pidän mielessä toisinaan ruuhkaisessa arjessa.