Bloggaajat


Always somewhere else on iloinen ja värikäs lifestyleblogi, jossa perhe-elämä saa näkyä. Blogin kirjoittaja Mira-Marie jahtaa arjen sateenkaaria, mutta uskaltaa kirjoittaa myös arjen varjoisista päivistä. Hän kuvailee itseään villasukkia ja sadepäiviä rakastavaksi ikuiseksi runotytöksi, jolla on seikkailijan sydän. Keltaisessa rintamamiestalossa asustaa touhukas perhe. Mukana blogin menossa ovat aviomies, sekä perheen kolme lasta: 8-vuotias Neiti Pippuri, 4-vuotias Pikku Herra ja perheen 2-vuotias Pikku Tähti.

Mira-Marien kodissa kohtaavat moderni ja mummola, kristallikruunujen, räsymattojen ja design-valaisimien muodossa. Bloggaaja nauttii erityisesti juhlien järjestämisestä, DIY-projekteista, puuhastelusta pihamaalla ja kodin järjestämisestä, mikä näkyy myös blogin puolella. Blogissa rämmitään ruuhkavuosien keskellä ja valmistaudutaan tulevaan muutokseen.

Täysin OK

Miltä elämä näyttää kun ruuhkavuosien pyörteissä, kahden pienen lapsen äitinä alkaa toteuttamaan omaa hullua kutsumustaan ja vaihtaa tutun ja turvallisen päivätyön lähihoitajan ammattiin? Entä miltä tuntuu kun vuorotyön lisäksi täytyy selviytyä koulupäivistä, tenteistä, lääkelaskuista ja kotitehtävistä? Unohtamatta niitä kahta pientä lasta, kotitöitä, ruokakaupassa käymistä, pyykinpesemistä ja ainiin...yhtä isoa koiraa.

Entä miten yhdistää vuorotyöhön ja koulupäiviin talon rakentaminen? Kyllä, luitte oikein. Rakennamme vielä taloa!

Voin kertoa lyhyesti: Se on välillä pelkkää kaaosta. Onneksi kaikesta kuitenkin selviää, kun ei ota asioita turhan vakavasti ja luottaa siihen, että elämä kantaa. Ja vaikka välillä tuntuisikin siltä, että tässä ei ole mitään järkeä, on hyvä sanoa itselleen sen olevan täysin ok.

Asumme väliaikaisesti 50-luvulla rakennetussa rintamamiestalossa ja kirjoitan näistä kaikista jutuista ja fiiliksistä aina silloin kun nettiyhteys sen suo.

Jonna Wallin

Blogia kirjoittaa 26-vuotias kahden tytön äiti ja muotialan artesaaniopiskelija. Täällä rakastetaan kauniita asioita, vaatteita, luontoa, kodin loistavaa järjestystä, kierrätystä ja minimalistista elämäntapaa. Mielen ja kehon hyvinvointi on listojen kärjessä ja luovuus on se, joka pitää palikat kasassa. Lapsien kanssa pidetään toimivaa arkea yllä ja otetaan hengähdystaukoja arjen kiireestä. Toimin myös sijaiskotina kodittomille kissoille. Lifestylehenkinen blogi, jossa vain taivas on rajana. Elän elämää ja kirjoitan siitä. havainnoin, pohdiskelen ja etsin ratkaisuja asioihin ja teen sitä mitä rakastan. Muista hengittää, on mottoni, jota pidän mielessä toisinaan ruuhkaisessa arjessa.

Rakkaudella Henna

Rakkaudella Henna -blogi on ateljee, jossa valmistetaan käsitöitä ja inspiroidutaan designista. Blogia kirjoittaa Jyväskylästä käsin 23-vuotias käsityöalan opiskelija ja tuore yrittäjä, joka haluaisi olla maailman paras pilvibongari. Käsitöiden puolella tutkitaan erilaisia materiaaleja ja kehitellään omia malleja. Kierrellään messuja ja markkinoita ja hullaannutaan uusista langoista.